Reportage - rubriek cultuur

Er op uit in de Kerstvakantie


 

 

Ferdinand
21 december t/m 7 januari

Familiefilms in de bios

 Ga zitten, relax en laat de allernieuwste films over je heen komen. Cineplex Kinepolis en stadsbioscoop The Movies zijn tussen 21 december en 7 januari helemaal in kerstsfeer. 

De kerstperiode is traditioneel dé tijd waarin de allermooiste familiefilms worden uitgebracht. Want als het sneeuwt of motregent is het nog gezelliger om met zijn allen weg te zakken in zachte stoelen en ontspannen te genieten van de allernieuwste (3D) filmavonturen. Tijdens de kerstvakantie hebben de bioscopen Kinepolis en The Movies dan ook extra veel voorstellingen gepland. 

Familiefilms_293

 Voor de oudere kinderen is er de blockbuster Jumanji: welcome to the jungle(vanaf 21 december) en The greatest Showman (vanaf 4 januari). Leuk voor het hele gezin: Ferdinand, over een grote stier met een klein hartje. Beleef de klassieker ET (beiden vanaf 21 december).  Of geniet van de Pixar-film Coco, de Nederlandse film Familie Slim, de avonturen van Beertje Paddington en de Scandinavische animatiefilm Dieren uit het Hakkebakkebos.

 

Kies voor de intieme gezelligheid van The Movies, midden in de Dordtse binnenstad. Waar je direct na de film nog even gezellig wat kunt drinken. Of ga aansluitend met de kinderen poffertjes of iets anders eten in de stad. Prijs voor een familieticket: 29 euro (35 euro 3D). Kijk op www.themoviesdordrecht.nl voor het kerstprogramma.

 

Of ervaar het ultieme Hollywood-gevoel in megabisoscoop Kinepolis, met zes grote zalen, een parkeergarage om de hoek en een gezellige candystore. Dankzij het ongeëvenaarde geluidssysteem, zie je in Kinepolis niet alleen een film; Je voelt hem ook. Tijdens de kerstvakantie mogen de kinderen zich voor en na de film uitleven op een springkussen. Prijs voor een familieticket 29 euro (2,50 euro 3D toeslag pp). Kijk op https://kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-dordrecht


Jumanji, welcome to the jungle

   Gebruik de pijltjes om door de foto's te bladeren 

Familiefilms

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...