Reportage - Foto top

 

 

 

 

 

Bekijk de fotoreportage 
Cultuur - Popronde_233

 

 

Popronde Dordrecht

8 oktober

 

Popronde dit jaar op zondag

Op zondag 8 oktober kun je tijdens de Popronde Dordrecht gratis talentvolle acts op verschillende podia bewonderen. In 2013 was de eerste Dordtse editie van de Popronde, Stephan Kruithof besloot dit landelijke concept ook naar Dordrecht te halen. Als actief muzikant en werknemer van Bibelot wilde hij graag de cultuur van het kijken naar bandjes, nieuw leven in blazen. Op zondag 8 oktober kun je tijdens de Popronde Dordrecht gratis talentvolle acts op verschillende podia bewonderen.

 

Optredens op verschillende locaties

 

Dit mooie initiatief werd in 2013 gestart door Stephan Kruithof, later voegde Sander Brugman zich bij het team en helpt mee met coördinatie en organisatie. Ook de komende editie is Sander weer van de partij. Deze editie helpen ook Eva de Hoog en een heleboel vrijwilligers mee. Elke deelnemende stad heeft een OOR en een 3 voor 12 podium. Beide hebben uit de totale selectie van 130 bandinschrijvingen hun eigen talenten geselecteerd. Die talenten krijgen vervolgens de mogelijkheid om te schitteren op één van de geselecteerde podia. Het 3voor12 podium wordt dit jaar gehost door poppodium Bibelot bij Art en Dining in het Dordrechts Museum, waar acts als Dakota, EUT en Jagd fijne muziek ten gehore brengen. Dolhuis is in samenwerking met De Popcentrale het toneel van OOR, waar Mantra, Tusky en Fata Boom de dag in stijl zullen afsluiten. Visser's Poffertjes voegt zich dit jaar als nieuwe locatie bij de gevestigde orde en Boekhandel Vos en van der Leer is een preview locatie. Na 4 edities op zaterdag, besloot de organisatie de Popronde op zondag te organiseren. Rond 13:30 gaan de acts van start en rond middernacht zal het programma eindigen.

 

The Gwoof

Op locatie Door speelt om 20.45 uur The Gwoof, het nieuwe project van Rudeboy, beter bekend als frontman van het legendarische Urban Dance Squad. 

Bekijk het volledige programma

Popronde menu

Tussen 17:30 en 18:30 uur staan er geen bands geprogrammeerd. Je kunt bij verschillende horecagelegenheden een Popronde menu eten, dat speciaal voor de gelegenheid is samengesteld. En vergeet om niet om het diner goed af te sluiten met een portie poffertjes van Visser's Poffertjes.

 

www.popronde.nl

   Gebruik de pijltjes om door de foto's te bladeren 

Cultuur - Popronde

9/10
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...