Rubriek - culinair

Running Dinner

Zaterdag 15 september vanaf 17.00 uur.

4x nieuw - skyline

Benefietgaladiner op verrassende locaties

 

Chique dineren, feesten én netwerken voor het goede doel, dat is het tweejaarlijkse benefietgalafeest Running Dinner. Dit jaar vindt het plaats op 15 september, op verschillende locaties in en rondom Dordrecht. Dat het een groot feest wordt, is zeker. Maar in welke restaurants jij per gang aan mag schuiven, dát blijft telkens tot het laatste moment de grote verrassing.

 

De benefietavond voor de Voedselbank begint al goed met een feestelijk ontvangst bij Art & Dining, een van de mooiste locaties in de stad. Hier, in de lommerrijke tuin van het Dordrechts Museum, wacht de gasten een chique onthaal met aperitief, oesters én … een geheimzinnige envelop.

 

Geheimzinnige envelop

“Daarin vinden de gasten de naam van het restaurant waar zij hun eerste gang geserveerd krijgen”, vertelt Running Dinner-voorzitter Lesley van der Pol. “De tien deelnemende restaurants waaronder Bistro 233, Bellevue, Strada del Vino, De Erwtenpeller, Parmezaan, Willaerts en Zomerlust, zijn dit jaar stuk voor stuk van galakwaliteit. Dat je vooraf niet weet bij welk van deze restaurants jij en je gast(en) gaan dineren en wie je tafelgenoten zijn, maakt het extra leuk.”

 

To run or not to run

Je mag vervolgens natuurlijk je hardloopschoenen onder je smoking of galajurk aantrekken, maar het hoeft niet, want vervoer is volledig geregeld. Na het voorgerecht vertelt een tweede envelop bij welk restaurant je het hoofdgerecht geserveerd krijgt. Voor het dessert verzamelt iedereen zich weer bij Art & Dining, waar de rest van de feestelijke avond zich zal afspelen.

 

Veiling voor de Voedselbank

Om zo veel mogelijk geld voor het goede doel op te halen, worden er tijdens en na het dessert bijzondere items geveild, vertelt Van der Pol: “Veilingkavels variëren van een champagneproeverij voor tien personen inclusief vervoer, tot een door het hele elftal gesigneerd Feyenoordshirt.”

 

Galafeest

Na de veiling is het tijd voor het inmiddels befaamde Running Dinner-feest, met live-band en DJ. Van der Pol: “De hele avond, van ontvangst tot en met het spetterende feest, word je door ons op exclusieve wijze in de watten gelegd. Je portemonnee, die kan je die avond dus gewoon thuis laten.”

 

Running Dinner

Zaterdag 15 september

17.00 – 01.30 uur

Vanaf €300 (2 kaarten all-in, steun goede doel + vermelding bedrijfsnaam op website)

www.running-dinner.nl

Culinair_456

Culinair

6/7
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...