Evenementen_457

6x Evenementen

6keer_211
6keer - item 1
Swim to Fight Cancer

Lees verder 

6keer - item 2
Open Monumentendagen

Lees verder 

6keer - item 3
Dordrecht Pride

Lees verder 

6keer - item 4
Schuim Festival

Lees verder 

6keer - item 5
Keramiekmarkt

Lees verder 

6keer - item 6
Drechtstadloop

Lees verder 


Swim to Fight Cancer

Het belooft weer een spectaculaire Swim te worden dit jaar! De naam zegt het al, we zwemmen weer voor het goede doel: meer wetenschappelijk onderzoek naar kanker-bestrijding, onder toezicht van KWF. Tot op heden hebben de deelnemers elk jaar ongeveer € 200.000,- opgehaald voor dit goede doel. Vorig jaar werd het zelfs beschikbaar gesteld voor onderzoek door dr. Mark David Levin van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Wij zijn ervan overtuigd dat het ons dit jaar wéér gaat lukken een groot bedrag bij elkaar te zwemmen. Ook om al onze medemensen die aan deze ziekte lijden of hebben geleden, een hart onder de riem te steken.

 

https://dordrecht.swimtofightcancer.nl

Evenementen_458

Volgende 


Open Monumentendagen

Tijdens de Open Monumentendagen gaan deuren open die anders gesloten blijven. Er ontwaakt een geheel nieuwe wereld. Van vrijmetselaars en piraten tot die van de nieuwe rijken. Bezoek de monumenten van je keuze en loop mee met een van de stadswandelingen. Of geniet van de muziekprogrammering op zondagmiddag. Dit jaar staat alles in het teken van 'In Europa'.

 

www.centrumdordrecht.nl/open-monumentendagen-2018

 

Evenementen_459

Volgende 


Dordrecht Pride

Dordrecht Pride kleurt de stad weer roze. Zo kun je op vrijdagavond o.a. vanuit een roze opblaasflamingo al dobberend kijken naar de dolkomische film ‘Chez Nous’. Zaterdagmiddag kun je op het Beverwijcksplein lekker rondneuzen op de grootste roze lifestylemarkt van Nederland. Om 16.00 uur start op de Grote Markt de Pride Walk. Een wandeling waarbij iedereen kan aansluiten die uit wil dragen vóór een stad te zijn waarin iedereen zichzelf kan zijn. Op het podium is er de hele dag muziek en in de avond komt het populaire dj- duo The G-Team met aansluitend een optreden van Anita Meijer.

 

www.dordrechtpride.nl

 

Evenementen_460

Volgende 


SCHUIM Bierfestival Dordrecht

SCHUIM is hét bierfestival van Dordrecht. Kom op zondag 30 september genieten van heerlijke speciaalbieren gemaakt door topbrouwers uit de regio. Schaf het enige echte SCHUIM-bierglas aan en geniet van al het moois dat de brouwers presenteren. Bier, lekker eten en gezellige muziek vormen de perfecte ingrediënten voor een mooie laatste septemberzondag. Kom langs op de Vismarkt, met prachtig uitzicht op de Nieuwe Haven!

 

 www.facebook.com/BierfestivalDordrecht

 

Evenementen_461

Volgende 


Keramiekmarkt

De Keramiekmarkt in Dordrecht is dit jaar op zondag 7 oktober. Er staan verschillende keramisten op de Keramiekmarkt Dordrecht. Ook dit jaar loopt er een vakkundige jury rond, die de mooiste kraamhouder zal uitkiezen. Deze kraamhouder wordt beloond met een hele mooie (jury-)prijs.

 

www.keramiekmarktdordrecht.nl

 

Evenementen_462

Volgende 


Drechtstadloop

De start en de finish van de DrechtStadLoop zijn voor alle onderdelen op het Statenplein, in het centrum van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Het parcours van de DrechtStadLoop (halve marathon) ligt geheel op het Eiland van Dordrecht. Elk jaar verbindt de DrechtStadLoop zich aan een goed doel. Ook dit jaar zal er geld ingezameld worden voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis, en wel voor een voet- en handmassage ten behoeve van mensen met kanker die een chemokuur hebben ondergaan.

 

www.drechtstedenloop.nl

 

Evenementen_463

Naar top 


Evenementen

5/7
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...