Horeca_352

We gaan weer naar buiten

Met de lente weer in volle gang is het terrassenseizoen weer geopend en draaien de ijssalons weer op volle toeren. Wandelend met een ijsje door de stad of neergestreken op een mooi plekje in de zon, kun je in onze eigen stad optimaal genieten. Wist je dat de binnenstad meer dan vijftig terrassen telt?


Lang artikel_115

Met de zomer in het vooruitzicht ontdek je de leukste terrassen in diverse sferen en met prachtige uitzichten. Een authentiek straatje met kleine bistrotafeltjes geeft dat ontspannen vakantiegevoel, maar zeker ook de toenemende keuze aan hippe terrassen met cocktails en speciaal biertjes. Wandelend vanaf het Centraal Station, kom je meteen langs de mooie terrassen van Copenhagen en Restaurant Post in het oude Postkantoor. Aan de Spuiboulevard vind je het gezellige Dok Bar & Bites. Met het terras aan het water op het zuiden, is het hier volop genieten. Houd je meer van winkelen en de gezelligheid van het drukke centrum, dan is het Scheffersplein de perfecte plek voor jou. Proef de lente op één van de terrassen op het Groothoofd met uniek uitzicht op het Drierivierenpunt.

Lang artikel_111 - weekmarkt  - uitje

Maak eens een stadswandeling langs de oude havens en kies zomaar een terrasje op de route of trakteer jezelf op een verfrissend Italiaans ijsje langs het water bij La Venetia of in de verborgen tuin van Il Gardino Gelato. Met de aankomende 'lange' avonden lijkt het net of overal meer tijd voor is. Geniet van al het fijne dat onze binnenstad dit terras- én ijsseizoen te bieden heeft.

"TOENEMENDE KEUZE AAN HIPPE TERRASSEN"


Horeca

5/7
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...