6keer_212

6x Evenementen

6keer_211
6keer - item 1
Parkies

Lees verder 

6keer - item 2
Big Rivers

Lees verder 

6keer - item 3
Rrrollend

Lees verder 

6keer - item 4
Pasar Malam Istimewa

Lees verder 

6keer - item 5
Finn's Festival

Lees verder 

6keer - item 6
Bibelot Open Air

Lees verder 


Parkies

 Ook deze zomer is het weer iedere maandagavond tijd voor Parkies! Iedere maandagavond van 9 juli t/m 20 augustus vinden de leukste optredens plaats in het Wantijpark. Gratis entree, muziek, familie en vrienden, een lekker hapje en heerlijke drankjes aan de bar. Wat wil je nog meer? De perfecte zomeravond om je week mee te starten!

 

Elke maandagavond van 9 juli t/m 20 augustus, Wantijpark .

•  9 juli - Pater Moeskroen

•  16 juli - Bongomatik

•  23 juli - Boris

•  30 juli - Goodluck feat Boris Smith

•  6 augustus - Handsome Poets

•  13 augustus - Parkies Pop

•  20 augustus - De Bijtels

 

www.palmparkies.nl 

 

Evenementen

Volgende 


Big Rivers

Dordrecht is in juli weer even het New Orleans van de lage landen. De paarse, groene en gouden Mardi Gras kettingen kunnen weer uit de kast voor het meerdaagse muziekfestijn Big Rivers. Op verschillende podia door de stad zijn er muzikale activiteiten voor jong én oud. Wie kom je tegen op de podia; o.a. Danny Vera, Bang Bang Bazooka en Laura Vane & The Vipertones! Houd de site in de gaten voor alle optredens en zorg dat jij er bij bent!

 

Vrijdag 13 t/m zondag 15 juli, centrum

 

www.bigrivers.nl 

Evenementen_422

Volgende 


Rrrollend

Rrrollend is bestempeld als het meest knusse foodfestival van Nederland. Het Otto Dickeplein in Dordrecht staat het laatste weekend van juli vol met unieke foodtrucks waar je uiteenlopende gerechten proeft. Naast het heerlijke eten geniet je ook van gave jazzbandjes die de sterren van de hemel spelen of de lounge DJ die fijne beats draait. Zoals altijd is de toegang gratis.

 

Vrijdag 27 t/m zondag 29 juli, Otto Dickeplein

 

www.rrrollend.nl 

 

Evenementen_423

Volgende 


 

Pasar Malam Istimewa

Vanaf zondag 12 augustus krijgt de binnenstad van Dordrecht vier dagen lang een Aziatisch tintje. Met meerdere podia, muziekoptredens, exotische dansers en een Oosterse Markt, worden belangrijke facetten van zowel de Indonesische en Molukse cultuur breed weerspiegeld. Er zijn workshops om zelf eens te proeven van deze cultuur. Zo leer je in een handomdraai hoe je een Oosters hapje klaarmaakt. Of proef ze natuurlijk zelf bij één van de eetstalletjes.

 

Zondag 12 t/m woensdag 15 augustus, Statenplein & Sarisgang

 

www.istimewa-events.nl

 

Evenementen_424

Volgende 


Finn's Festival

Op zaterdag 18 augustus organiseert Finn's in samenwerking met de Popcentrale het eerste echte Finn’s Festival! Op deze zomerse dag is er heerlijk eten, drinken en de lekkerste akoestische muziek van de beste locale bands. Van 15.00 tot 22.00 uur is het genieten op het terras van Finn's.

 

Zaterdag 18 augustus, Finn's Eten en Drinken

(Blauwpoortsplein 13)

 

www.finnsdordrecht.nl

 

Evenementen_425

Volgende 


Bibelot Open Air

 Op het Energieplein presenteert Bibelot een dag lang een mix van diverse genres tijdens Bibelot Open Air. Wat de genres met elkaar gemeen hebben? Een rauwe rand! Nationaal opkomend talent en lokale smaakmakers wisselen elkaar af. De bands en artiesten durven te vernieuwen. Met als resultaat een festival waar alles kan, op een locatie met een stoere industriële sfeer. Weg van de hitparade, op naar de ontdekkingstocht. Bekijk de site van Bibelot voor de gehele line-up!

 

Zaterdag 25 augustus, Energieplein

 

www.bibelot.net

 

Evenementen_426

Naar top 


Evenementen

5/7
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...